19 Kasım 2008 Çarşamba

YOL NOTLARI-2

Vietnam ariza cikardi...

Daha dogrusu arizayi cikartan Vietnam'mi yoksa bizim hukumet mi bilemiyecegim... ama bildigim bir sey var ki.. o da Iran vatandaslari ile bir tutulup vize verilmeyen, artik kacinci sinif oldugumuzu bilmedigim sinifa tabi tutuluyoruz.

Vientiane'de alamadigim vizeyi bu sefer Luan Prabang'daki elcilige bizzat giderek "ne bu is hocalar?" dedim.. oradaki amca bir yerlere telefon etti.. ve dediki.." valla kusura bakma.. biz hic bir TURK ve IRAN vatandasina vize vermiyoruz" dedi!!!!!!!!, yani gulermisin aglarmisin?? zaten ben bastan beri bu vize isteyen ulkelere kota koymustum.. ama bizden diger gezginleri okuyup onlarin vize alabildiklerini okuyunca bir sorun olmadigina kanaat getirip buralara geldim.. demek Ankara'daki ve Istanbul'daki elciliklerin gitmeden once telefonlarimi acmamasinda bir sebep varmis. Karsilikli bir surtusme soz konusu galiba... Ya insan bi haber verir dimi???

Evet.. simdi geldigim 380 km cik yolu 10 kusur saatte (11 de olur 12 de' varin yol sartlarini siz tahmin edin) geri donup Vientiane'den baska rotalar arastiracagim.. kim bilir tekrar nereden sizlere "merhaba" derim.

Sevgiler
Ali Akyol

Hiç yorum yok: